Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Räddningstjänsten Syd söker lokalvårdare

Om arbetsplatsen

Vill du arbeta i en räddningstjänst för alla och jobba för ett olycksfriare samhälle? Satsa då på oss!

Räddningstjänsten Syd är ett räddningstjänstförbund för kommunerna Burlöv, Eslöv, Kävlinge, Lund och Malmö. Vårt uppdrag är att förebygga olyckor och att snabbt och effektivt genomföra räddningsinsatser av olika slag.

Du får verka i en god arbetsmiljö med bra möjlighet att påverka balansen mellan arbetsliv och fritid. Hos oss har du tillgång till gym på alla våra arbetsplatser, möjlighet till nyttjande av friskvård på arbetstid, flextid, föräldrapenningtillägg vid föräldraledighet med mera. Räddningstjänsten Syd är en ansvarstagande arbetsgivare som ständigt arbetar för att vara en inkluderande organisation och värdesätter mångfald i verksamheten.

Verksamhetsstöd arbetar för att stödja, genomföra och utveckla tjänster för att förbundet ska kunna bedriva en effektiv och kvalitetssäker verksamhet. Service och underhåll är en del av verksamhetsstöd och ansvarar för slangtvätt, andningsskydd, övningsplatser, lokalvård, förråd, operativa inköp samt turbil. Nu söker vi en lokalvårdare till vår enhet!

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare kommer du att arbeta med städning av lokalerna på våra stationer i förbundet. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att vår miljö hålls ren, fräsch och trivsam. I uppdraget ingår även att hantera städmaskiner, källsortering och material såsom kemikalier inom städ. Du ansvarar självständigt för lokalvården på en av stationerna, men du kommer också, tillsammans med en kollega, åka till andra stationer och städa tillsammans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjord grundskoleutbildning och gärna också någon utbildning inom lokalvårdsområdet. Det är ett krav för tjänsten att du har haft tidigare anställning inom lokalvård i kontors- eller hemmiljö i minst 1 år och har erfarenhet av och kunskap om städutrustning, källsortering och material. Det är meriterande om du har erfarenhet av städning av offentliga lokaler. Goda språkkunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav för en god kommunikation och samverkan inom teamet och med andra samarbetsparter inom organisationen.

Då du arbetar i en mindre enhet är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och trivs med att jobba tillsammans med andra. Du har en hög servicenivå och ett gott bemötande. Du är noggrann och ser till att verksamhetens utrymmen håller en god standard. Du har förmåga att kunna planera och arbeta självständigt, ta initiativ och se verksamhetens behov. Du bör även vara flexibel och snabbt kunna hantera uppkomna situationer som kräver förflyttningar inom vårt förbund.

B-körkort är ett krav.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

 Tillträde snarast, dock senast 1 mars.

Ansökan

Ansök senast: 2023-01-31

Referensnummer: C121969

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Tommy Larsson
Funktionschef
046-5404730
tommy.larsson@rsyd.se
 
Facklig kontaktperson kan nås via mail till hr.support@rsyd.se  

Övrigt

Tidsbegränsad anställning tom 31/8. Tjänsten kan komma att övergå i en tillsvidareanställning.

Arbetstid: Dagtid mån-fre. Flextid.
Placering: På brandstationen centralt i Malmö

I denna rekrytering vill vi inte att du bifogar något personligt brev, istället ber vi dig att besvara urvalsfrågorna i ansökan så utförligt som möjligt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Sista ansökningsdag är den 31 januari, men vi kommer att hantera ansökningar löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan här!